2. Social

Sfat pentru citirea cărţilor uitate


Untitled

Avem cu toţii câteva cărţi care stau acolo pe masă sau pe raft şi strigă la noi să le luam în seamă. Când le-am achiziționat ne-am promis în sinea noastră că vor fi prioritare. Acasă, realitatea e alta.

Noi am găsit un sistem care să ne ajute să citim cărţile chiar dacă întâmpinam situatii în care decidem că… nu este momentul, nu avem chef de genul acesta acum. În definitiv vei avea un cumul de un raft (sau mai multe) cu cărţi necitite, cumpărate din diverse motive sau primite cadou, iar la întrebarea “Le-ai citit?” nu poţi aveam un răspuns frumos.

Soluţia este simplă! Alege 2-3 sau 4 cărţi de genuri diferite şi mergi cu toate o dată. Când nu vei mai vrea fantasy, o carte de dezvoltare personală te aşteaptă, la câteva zeci de pagini schimbă iar genul, alege, spre exemplu o bibliografie a unui om celebru, sau al unuia care a ajutat la schimbarea istoriei.

Avantajele sunt efectiv majore. Mereu vei avea un subiect nou de citit, unul nou de discutat şi astfel cultura ta generală se va îmbogăţi semnificativ.

Dacă aveţi şi alte soluţii, aşteptăm să ni le împărtăşiţi!

Lectură plăcută!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s