2. Social

Torturi Scutece !


scutece cadouEsti in cautarea unui cadou pentru bebelusi, practic dar de efect?

Echipa noastra va propune un cadou format din scutece.

Iar daca acestea vin intr-o forma simpatica, atunci cu siguranta vei avea succes! Un bebelus trebuie schimbat de 8-10 ori pe zi, motiv pentru care torturile si formele din scutece reprezinta cadoul ideal, care sigur va ramane in amintirea parintilor !

Creative si practice pentru bebelusi si parinti, acestea sunt perfecte atunci cand il intalnesti pentru prima data, in maternitate sau acasa, sau pentru prima aniversare sau cu orice alta ocazie in care mergi in vizita la un bebelus.

Toate “ingredientele” torturilor sunt utile parintilor – scutece refolosibile sau de unica folosinta, scutece/prosopele de finet, paturici, jucarii, biberoane, suzete si multe altele.

2De asemenea, sunt 100% utilizabile, intrucat nu folosim lipici, scotch, ace pentru a fixa scutecele si nici nu desfacem scutecele ceea ce asigura utilizarea in conditii optime!

Torturile si formele sunt realizate din scutece ale unor marci de incredere – Huggies, Pampers, Pufies – insa daca ai o alta preferinta in materie de scutece, trebuie doar sa ne spui.

Produsele se realizeaza pe comanda, iar clientul poate sa aleaga totul, de la numarul de scutece, dimensiune, tip, marca, pana la accesorii si evident culoarea predominanta.

3Avem o gama larga de modele insa daca nu gastesti printre ele ceea ce iti doresti, contacteaza-ne si spune-ne ce produs cauti, iar echipa Tort Scutece il va realiza, fara costuri suplimentare, iar in final cumperi doar daca iti place – noi realizam produsul cerut si iti vom trimite poze pentru ca tu sa decizi daca este ceea ce iti doresti! Suntem mandri de modelele si realizarile noastre!

Da LIKE  paginii de facebook si vei primi mereu noutatile in materie de torturi si forme din scutece sa te inspire in alegerea cadoului perfect.

torturi scutece facebook

11Si nu in ultinul rand, fiecare produs este livrat pe un suport de carton decorat cu diverse culori, ca sa faca transportul mai usor, si “impachetat” in voal.

Va asteptam cu drag!
contact la tel : 0746 476 884
sau email: tortscutece@yahoo.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s