Concurs

Concurs Famous Style


famous StyleConcurs marca Famous Style

Be Famous !

Have Style !

Wear Famous Style ! 

 Aici puteți găsi întreaga gamă de produse Facebook Famous Style

Famous Style oferă unui singur câştigător acest frumos Set handmade – confecţionat de noi –  ce conţine un colier cu dimensiunea de 72 cm şi brăţara cu dimensiunea de 21 cm.

famous style

Reguli de participare:

1. lasăți un comentariu la această postare argumentând simplu în minim 2 rânduri decente despre setul pus la bătaie. – cerință obligatorie de participare !!!, 1 intrare

2. daţi share pe Facebook, lăsaţi link-ul (2 intrări) – nu este condiţie obligatorie de participare, postarea trebuie să fie publică

3. urmăriţi-ne prin e-mail * menţionează în comentariu că ne urmăreşti prin email, email-ul trebuie să fie acelaşi cu care ai dat comentariul [vezi dreapta, sub căutare] (2 intrări) – nu este condiţie obligatorie de participare ;

1 punct reprezintă 1 intrare.

Perioadă de participare: 18.01.2013  şi se termină sâmbătă 26.01.2013, ora 24.00. În decursul următoarei zile se va afişa şi fericita / fericitul câştigătoare/câştigător, care va fi ales cu ajutorul programului Random.org.

Sunteţi liberi să vă înscrieţi toţi!
După anunţarea persoanei câştigătoare pe blog, aceasta va fi contactată prin email şi în termen de 2 zile va trebui să ne trimită datele, în caz contrar va fi aleasă altă persoană.

Succes tuturor participanților !

10 gânduri despre „Concurs Famous Style

 1. Culoarea galben incepe sa-mi placa datorita acestui set.Mi se pare delicat si elegant si mi-ar placea foarte mult sa il pot purta.As arata mai eleganta si mai feminina.De la un timp incoace,incerc sa fiu cat mai feminina,sa ma descopar si sa ma reinventez in fiecare zi.Incerc stiluri noi si incerc sa obtin incredere in mine si propriile forte.
  email:anastacie93@yahoo.com
  share fb:https://www.facebook.com/ONUTZAA/posts/4055082219575

  Apreciază

 2. Este foarte frumos acest set, eu ador culoarea galben. Consider ca este si culoarea care ma reprezinta cel mai bine. Imi plac foarte mult bijuterile, nu numai cele pretioase – o femeie este frumoasa cu orice bijuterie. Doar trebuie sa stie sa o poarte.
  Eu va apreciez pentru ceea ce faceti, sunt niste bijuterii minunate!

  e-mail: sicristina10@gmai.com
  share: http://www.facebook.com/christine.ionela.3/posts/521116631262282

  Apreciază

 3. Culoarea galbenul este cea mai calda, cea mai expansiva si poate cea mai insufletita culoare. Galbenul este intens, amplu si orbitor ca un suvoi de metal topit, fiind greu de stins el se revarsa mereu. Galbenul reprezinta razele soarelui ce strabat azurul ceresc avand puterea divinitatilor din lumea cealalta.

  Apreciază

 4. O culoare superba, pe care o indragesc inca din adolescenta! E culoarea care lumineaza viata, precum soarele ziua, e o coloare calda precum ceaiul in care pui lamaia de aceeasi culoare…. e pur si simplu GALBEN.

  Apreciază

 5. Share Facebook: https://www.facebook.com/dany.danyelee/posts/330946043677378
  E-mail: danyelee_your.angel@yahoo.com
  Opinia mea: Culoarea galben îmi este pe plac încă din ziua în care am deschis ochii,probabil din cauza gălbuie emanata de becul din salonul de naștere. Aceasta culoare m-a atras și încercă sa ma tina în capcana de când eram mica,și acum se aplica același sentiment, aceste accesorii ma atrag spre ele, ma fac sa le vreau, sa le ador. Cu siguranță este un set superb, cu o culoare vie pentru toate domnișoarele și doamnele ce iubesc acest gen de accesorii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s