Concurs

Concurs: A 16-a LUNĂ !


somethingDupă cum v-am anunţat într-o postare anterioară, urmează să facem un concurs conform cerinţelor voastre.

În articolul Mici gânduri de An Nou v-am întrebat ce gen de cărţi citiţi, iar genul Fantasy a predominat. La câteva puncte distanţă se află şi genul mystery, romance şi thriller.

Am căutat o carte care să fie pe gustul tuturor şi care să îmbie cu plăcere genurile pe care voi le citiţi.

Alegerea noastră este cartea A 16-A LUNĂ de Kami Garcia şi Margaret Stohl.

a 16-a luna

  Dragoste încă din prima clipă… Încă înainte să o fi zărit pentru prima dată, ea i-a bântuit visele: Lena, fata cea nouă de la şcoala lui Ethan. Lena, fata cu părul negru şi ochi verzi, Lena, cea care locuieşte în Ravenwood, vechea plantaţie pe care toţi cei din Gatlin o ocolesc, toţi cu excepţia lui Ethan. Lena, de care Ethan se va îndrăgosti fără scăpare. Dar Lena este urmărită de un blestem, pe care ea încearcă să îl ascundă cu orice chip. Ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare, ea va fi chemată. Atunci se va decide dacă ea va fi o vrăjitoare a luminii sau o vrăjitoare a întunericului… Ethan ştie că nu are de ales, lui îi este scris să o iubească pe Lena pe vecie. Dar va putea ea să-i rămână alături indiferent cărei părţi îi va aparţine?

Cartea este apărută la Editura Rao, iar în acest an va fi lansat si filmul Beautiful Creatures.

Cum bine vedeţi şi în trailer-ul filmului, cam toate genurile sunt excepţional omogenizate creând un film mult aşteptat, după una dintre cele mai bune serii care au apărut şi la noi în România.

Aşadar, concursul  începe astăzi (08.01.12)  şi se termină sâmbără (12.01.12) ora 24.00. În decursul următoarei zile se va afişa şi fericita / fericitul câştigătoare/câştigător, care va fi ales cu ajutorul programului Random.org.

Sunteţi liberi să vă înscrieţi toţi care nu aveţi această carte.

Condiţii de participare:

1. lăsaţi un comentariu în care să argumentaţi simplu în minim 2 rânduri de ce doriţi să citiţi această carte. ( 1 punct) – este condiţie obligatorie de participare !!!!;

2. daţi share pe Facebook, lăsaţi link-ul (2 puncte) – nu este condiţie obligatorie de participare;

3. urmăriţi-ne prin e-mail * menţionează în comentariu că ne urmăreşti prin email, email-ul trebuie să fie acelaşi cu care ai dat comentariul [vezi dreapta, sub căutare] (2 puncte) – nu este condiţie obligatorie de participare

1 punct reprezintă 1 intrare.

după anunţarea persoanei câştigătoare pe blog, aceasta va fi contactată prin email şi în termen de 2 zile va trebui să ne trimită datele, în caz contrar va fi aleasă altă persoană.

1

UPDATE !!!

link-ul de share trebuie să fie valabil!!! Pentru a-l  vedea şi noi, trebuie să fie public!

41 thoughts on “Concurs: A 16-a LUNĂ !

  1. Interesantă carte, te tine cu sufletul la gură, este exact ceea ce-mi doresc, mister si mult suspans 🙂 imi doresc sa o citesc, sper sa o castig, mult succes tuturor.

    Like

  2. 1.Imi doresc aceasta carte pentru ca imi place ce am citit in recenzia sa si pentru ca ma intereseaza genul fantasy.Vreau sa-l explorez,dar nu am astfel de carti in biblioteca.Sunt o cititoare inraita si sper din tot sufletul sa o castig pentru ca situatia financiara nu imi da posibilitatea de a o cumpara.
    2.https://www.facebook.com/ONUTZAA/posts/142489809241663
    3.urmaresc cu:anastacie93@yahoo.com
    Multumesc pentru minunata sansa oferita!

    Like

  3. De obicei cărțile fantasy îți dau posibilitatea unor călătorii spre alte lumi, în care totul este posibil și unde totul se încheie de obicei așa cum își dorește cititorul. Descrierea cărții e în așa fel făcută încât curiozitatea crește continuu în cel care se aventurează a o citi. Motivul pentru care îmi doresc să o câștig ține tocmai de această curiozitate care s-a înrădăcinat în mine, așa cum s-a înrădăcinat, fără îndoială, în toți participanții la acest concurs 🙂

    Like

  4. Imi doresc sa citesc aceasta carte deoarece genul fantasy ma pasioneaza. Nu ma face sa las cartea din mana dupa 2 pagini citite. Astfel de carti le citesc cu drag si cu sufletul la gura.
    Daca este o carte atat de buna incat sa se faca un film despre ea, atunci cu siguranta trebuie sa o citesc si eu.
    Te urmaresc cu butter.flyes@yahoo.com

    Like

  5. Ador cartile fantasy, iar din descriere aceasta mi se pare foarte interesanta si merita citita. Sper sa am sansa. Iar trailerul este genial.
    Multumim!

    Like

  6. Sunt o mare cititoare de carti fantasy,iar decand am citit recenzia acestei carti minunate ma facut sa o vreau din ce in ce mai mult,doar ca n-am posibilitatea de a o avea.Sunt foarte curioasa sa vad ce povesti pline de dragoste si mister ascunde si ca mai apoi sa vad filmul cand va fi lansat,dar,mi-ar placea mai intai sa citesc cartea.Trailerul este superb.

    Email:alexandra_ingerashuthau@yahoo.com

    Like

  7. Mi-as dori sa citesc aceasta carte,deoarece imi place foarte mult descrierea si subiectul cartii,cu atat mai mult ca este gen fantasy.Filmul se lanseaza luna viitoare si mi-as dori sa citesc inainte cartea si sa vad apoi filmul ca sa nu ratez niciun detaliu.Este o carte de dragoste perfecta pentru varsta adolescentie.
    Share pe FB: https://www.facebook.com/ashley.brooms.5/posts/458298440884721
    E-mail-ul cu care va urmaresc:toderoiuandreea@yahoo.com

    Like

  8. 1. Imi doresc aceasta carte intrucat lecturile gen fantasy ma pasioneaza si, de cele mai multe ori, obisnuiesc sa imi recitesc preferatele. In plus, recenzia cartii ma face sa cred ca va fi o lectura placuta, plina de suspans si rasturnari de situatie. Astept sa vad si filmul, insa, sunt convinsa ca nu se va ridica la nivel cartii. Rareori se intampla ca o ecranizare sa „bata” cartea 🙂
    2. https://www.facebook.com/claudia.petrisor.3/posts/424193644318140
    3. Urmaresc blogul cu: petrisor_claudia89@yahoo.com

    Multumim pentru concurs si succes tuturor! 🙂

    Like

  9. Imi doresc acesta carte de mult timp insa mereu au aparut alte prioritati pe lista de cumparaturi 😦 Trebuie sa mai spun ca ador acest gen de carti si mai ales ca am auzit multe comentarii pozitive despre ea, desi a aparut acum ceva timp. Mereu m-am simtit intr-un fel atrasa de aceasta carte ori de cate ori o vedeam dar dintr-un motiv sau altul nu am cumparat-o. insa mi-o doresc mult !
    Share FB :http://www.facebook.com/galavan.alyna/posts/147651025388452
    E-mail cu care te urmaresc: alyna712@yahoo.com

    Like

  10. Mi-as dori foarte mult sa citesc aceasta carte!Ador acest gen si din descriere mi se pare o poveste extrem de interesanta si plina de aventura si suspans.O carte minunata ca aceasta este exact ceea ce imi doresc 😀

    E-mail: alien_in_your_483room@yahoo.com

    Like

  11. Doresc sa castig aceasta carte deoarece am vazut trailerul la cinema si am ramas „wow! asta da film! Oare la fel de tare e si cartea?”. Dupa experienta mea cu Hunger Games, si anume am vazut filmul si abia apoi am citit cartea si am ramas profund dezamagita, acum vreau sa nu mai vad un film inainte de a citi, asta deoarece in film nu este surprinsa toata esenta, sunt modificari esentiale uneori care te-ar face sa intelegi de ce un personaj a reactionat asa si altele.

    Va urmaresc pe mail :D!

    Like

  12. Aceasta carte mi-a placut de prima oara cand am citit descrierea ei. Imbina foarte bine misterul, suspanul, drama, totul invartindu-se in jurul unei minunate, periculoase si imposibile povesti de dragoste dintre doi tineri care vor face orice pentru a putea ramane impreuna. Un subiect interesant si o carte palpitanta pe care imi doresc foarte mult s-o citesc 😀

    Follow: lady_dyralu@yahoo.com
    Share: http://www.facebook.com/camelia.cismaru.5/posts/590091354350079

    Like

  13. 1 Este o carte despre care s-a vorbit frumos si s-au scris multe recenzii favorabile. Este laudata de cei ce au citit-o si de aceea aparitia filmului a reprezentat un succes pentru aceasta serie. Imi doresc sa o pot citi in viitorul apropiat si sa vad bineinteles si filmul.
    2. Postare facebook: http://www.facebook.com/nicu.ioba/posts/576817525665698
    3. Te urmaresc pe mail din contul: iobanicu@yahoo.ro

    P.S. Felicitari pentru initierea unor asemenea concursuri !

    Like

  14. Imi doresc cartea asta de foarte mult timp.Peste tot unde dau de ea,aud numai pareri bune,si din cate am inteles naratorul este un baiat,acest lucru fiind o schimbare pentru mine,deoarece in majoritatea romanelor citite de mine,actiunea era prezentata prin ochii unei fete,sau la persoana a 3-a.Trailerul m-a convins deasemenea,ca este o carte ce merita citita.Chiar mi-as dori sa pot avea ocazia sa o citesc.
    E-mail:lucy_2008_mc@yahoo.com
    Multumim pentru concurs:)

    Like

  15. In vederea tuturor participantolor la acest concurs!
    Dupa ce postati link-ul acestui concurs pe Facebook, trebuie sa dati clik pe umbrele celor 2 pers ca sa fie Public. Voi aveti prestabilit Friends of friends, selectati Public daca doriti cele 2 intrari.
    sunt putine persoane care au dat share-ul public…
    Succes tuturor ! 🙂

    Like

Leave a comment