3. Creative Writing · Concurs

Mici gânduri de An Nou


Dragii noştri,

Suntem mandre că am reuşit sa vă aducem mai aproape de noi, prin intermediul acestui blog. Am strâns vizualizări nenumărate de-a lungul întregii perioade de existenţă în blogosferă, si datorită vouă existăm şi în prezent!

Vă mulţumim pentru fiecare frântură de timp pe care ne-aţi oferit-o şi sperăm din toată inima să ne urmăriţi şi în acest an la fel de entuziasmaţi de gândurile şi trăirile noastre!

happy-new-year-2013Un An Nou îmbelşugat şi plin de sănătate şi fericire! Cele mai sincere şi cele mai calde urări de bine vi le transmitem prin intermediul acestui blog iar drept răsplată, am dori sa organizăm un mic CONCURS!

Premiul va fi o CARTE, încă nu ne-am hotărât asupra genului, va fi alegerea voastră, a cititorilor noştri!

Ce va trebui să faceţi este floare la ureche: va trebui să postaţi un comentariu la acest articol în care să specificaţi ce gen de cărţi vă place sa citiţi si ce aţi dori sa punem la concurs, şi să ne urmăriţi prin e-mail.

Dacă vom avea succes şi se vor înscrie minim 20 de persoane la acest concurs, cu siguranţă vom mai organiza şi altele.

Spor la comentarii! Aşteptăm să vă înscrieţi!

Vom reveni cu un update la acest articol, în care vă vom pune în temă cu Cartea pusă la concurs!

 

UPDATE ! S-au str\ns cele 20 de comentarii, vom face un clasament al genurilor vom posta concursul!

UPDATE 2 S-a postat concursul, vedeti mai sus !!!!

24 thoughts on “Mici gânduri de An Nou

 1. Preferatele mele sunt romanele de dragoste.Nu ma satur niciodata de o poveste frumoasa de iubire care sa se termine bineinteles cu happy end.

  Like

 2. Imi plac foarte mult cărțile de gen thriller, investigatii, crime, cărți care să te țină cu sufletul la gură, care să te determine să o citești in 4 zile…asta imi doresc să puneți la concurs o carte de gen thriller sau polițiste….mie imi plac cel mai mult sunt super interesante, si mereu finalul este surprinzător, și plăcut 🙂

  Like

 3. Imi place sa citesc romane clasice, consacrate, gen Crima si pedeapsa, Portretul lui Dorian Gray. Ar fi minunat daca ati organiza concursuri cu premii constand in astfel de romane.

  Like

 4. Recunosc ca nu sunt o mare cititoare spre rusinea mea…Insa tinand cont ca pasiunea mea este gatitul, mai nou rasfoiesc tot ce e legat de gastronomie, sa vad ce e nou, sa ma inspir, sa invat lucruri noi…Felicitari fetelor pentru tot ce faceti!

  Like

 5. Eu prefer cartile de dragoste precum Mandrie si prejudecata,Mitreyi,Dragoste in vremea holerei,Negru si rosu.De asemea o carte deosebita dar care nu e de dragoste ar fi Codul lui da Vinci de Dan Brown.:)

  Like

 6. Imi plac cartile SF: Dune, Solaris, 1984 sunt cateva dintre ele. Dar citesc si literatura clasica, romane de dragoste, de aventuri, psihologice.

  Like

 7. Citesc carti gen fantasy. Alt gen il citesc ori din obligatie, iar o carte nu trebuie citita din obligatie trebuie citita din placere.
  Genul fantasy ma tine in suspans, ex: Scoala s-a terminat pe veci(Maximum ride 2) si nu ma plictisesc niciodata de citit.

  Like

 8. Imi plac cartile care abordeaza fenomenele paranormale,supranaturalulul,misterul.la eventualele concursuri ar fi interesant sa puneti printre premii o biblioteca .

  Like

 9. imi place sa citesc orice carte scrisa cu bun gust, de dragoste, dar nu numai. Drama, fericire si ceva filosofie, poate si erotism. Moarte subita de JK Rowling ar fi un premiu foarte frumos.

  im following via email

  Like

 10. citesc cu placere romanele fantasy. M-as bucura daca ar fi pusa la concurs o astfel de carte nu conteaza ce carte e fantasy sa fie:D

  Like

 11. cu siguranta prefer sa citesc si sa recitesc orice carte de fantasy care sa aiba mister si supranatural si paranormal.

  Like

 12. Imi plac cartile care au putin mister si te lasa fara respiratie. m-ar incanta sa fie o carte care sa cuprinda putin mister, dragoste si sa aiba si un pic de fantezie ca realul ne cam scoate riduri :))

  Like

 13. Imi plac mai multe genuri de carti:sf-urile.politiste,psihologice,filosofice,cartile de poezie,romanele realiste sau de dragoste,despre dezvoltare personala sau emotionala.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s