2. Social · 3. Creative Writing

inceput de alt an


Uite că a trecut 2011 cu toate previziunile absurde care mi-au atras atenţia la câteva zile după ce au trecut mirându-mă ca o fetiţă mică: „oau, […] ?!”

Sărbătorile au trecut la fel de repede ca anul precedent şi cred că aşa va fi şi în continuare. Sincer… asta se întâmplă din cauza faptului că obiceiurile tradiţionale de sărbători se pierd, dar asta e opinia mea. Poate unii dintre voi le-aţi savurat din plin  alături de cei dragi ca pe vremurile când eraţi mici şi credeaţi în Moş Nicolae şi Moş Crăciun.

Acum suntem în  anul 2012 şi calendarul mayas prevede apocalipsa, alta. Una nouă. Ah, dar nu vă fie teamă, că nici Fiul Domnului nu va şti când va veni Sfârşitul.

Şi apropo de sfârşit, oare pentru cei are sunt în depresie  gravă când va veni sfârşitul, sau a venit deja?! sau pentru cei care au suferit accidente grave rămânând legume la pat şi îngrijiţi de familie?!

Sfârşitul este unul diferit pentru toţi !

 Important e să ne vedem de treabă în continuare şi să nu pierdem preţiosul timp aberând la prostiile celor care nu pot ghici numerele la loto sau data când vor muri, api sfârşitul lumii! :)))

Loredana şi Cristina vă urează un An Nou Fericit ! 🙂 

Anunțuri

2 gânduri despre „inceput de alt an

  1. ai dreptate. se vorbeste prea mult de sfarsit dar nimeni nu se gandeste cum il va prinde sfarsitul. asa ca pe cai si la treaba! sunt lucruri mai importante in viata decat incercari esuate (sau nu) de a prevesti

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s