2. Social · 3. Creative Writing

inceput de alt an


Uite că a trecut 2011 cu toate previziunile absurde care mi-au atras atenţia la câteva zile după ce au trecut mirându-mă ca o fetiţă mică: “oau, […] ?!”

Sărbătorile au trecut la fel de repede ca anul precedent şi cred că aşa va fi şi în continuare. Sincer… asta se întâmplă din cauza faptului că obiceiurile tradiţionale de sărbători se pierd, dar asta e opinia mea. Poate unii dintre voi le-aţi savurat din plin  alături de cei dragi ca pe vremurile când eraţi mici şi credeaţi în Moş Nicolae şi Moş Crăciun.

Acum suntem în  anul 2012 şi calendarul mayas prevede apocalipsa, alta. Una nouă. Ah, dar nu vă fie teamă, că nici Fiul Domnului nu va şti când va veni Sfârşitul.

Şi apropo de sfârşit, oare pentru cei are sunt în depresie  gravă când va veni sfârşitul, sau a venit deja?! sau pentru cei care au suferit accidente grave rămânând legume la pat şi îngrijiţi de familie?!

Sfârşitul este unul diferit pentru toţi !

 Important e să ne vedem de treabă în continuare şi să nu pierdem preţiosul timp aberând la prostiile celor care nu pot ghici numerele la loto sau data când vor muri, api sfârşitul lumii! :)))

Loredana şi Cristina vă urează un An Nou Fericit ! 🙂 

2 thoughts on “inceput de alt an

  1. ai dreptate. se vorbeste prea mult de sfarsit dar nimeni nu se gandeste cum il va prinde sfarsitul. asa ca pe cai si la treaba! sunt lucruri mai importante in viata decat incercari esuate (sau nu) de a prevesti

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s