2. Social · 3. Creative Writing

iar de la capăt !


Am auzit: “când o uşă se închide alta se deschide”. Dar dacă balamaua este ruginită sau înţepenită?!, cât timp trebuie să aştept ca uşa să se deschidă?

F#$k that!

Alţii cât au aşteptat? Tu faci diferenţa, ia atitudine, scrie istoria, copii se vor uita în benzi desenate la tine, vocea satului (meaning băbuţele) vor duce cuvântul mai departe prin viu grai.. cine-ştie poate şi prin manuale vei apărea.

Asta numesc eu conflict de opinie. Aud cele două impresii şi cad pe gânduri. Ambele mi se par inteligente şi amuzante. Este vorba despre acele decizii care contează în viaţă (nu că toate nu ar conta), cu care te confrunţi de fiecare dată când principiile, cultura şi valorile sunt puse în balanţă.

 Să evoluezi şi să-ţi dezvolţi propria personalitate în condiţiile în care viaţa te pune mereu în situaţii de cumpănă este de admirat! Astfel te trezeşti cu o entitate socială, profesională şi spirituală de invidiat.

 O dată ajuns acolo te (re)deştepţi în faţa unui alt început şi tot ce-ţi trece prin cap este:

When life gives you lemons ask for salt and tequila! 

O viaţă plină de experienţe reuşite este o viaţă bogată, astfel la sfârşitul zilei vei putea răspunde unui prieten la veşnica întrebare: “Cum e viaţa ta?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s