2. Social

ăsta e doar începutul


Hello there!

reality
pretty reality

Dacă citeşti această postare înseamnă că ai trecut de perioada în care somnul, joaca şi mâncarea erau în lista priorităţilor tale, dar fără să ştii.

Acum ai crescut, mai repede decât ţi-ai dorit.

Poate eşti un/o elev/ă în plină criză de pubertate, când toate emoţiile sunt intensificate, lucrurile frumoase par şi mai frumoase, iubirea este mai puternică. Simţi supărarea devenind furie, când eşti puţin supărat simţi că disperi, durerea, pierderea parcă te transformă într-un om fără ajutor şi fără remedii. O să treacă!

Sau…

Poate eşti un/ o student/ă care crezi că poţi face orice, crezând că poţi fi oricine. Work and Travel e pentru ambiţioşi, nu că tu nu ai fi, dar să fim serioşi dacă erai, sigur nu mai citeai asta acum, anyway Flash News babe, dacă vrei să simţi adevărata frumuseţe a lumii nu mai folosi Cremă cu protecţie solară SPF 45, nu folosi ochelari de soare cu SPF 40. Mergi la cursuri, mergi în Pub-uri şi la concerte, live your dream. În 3-4 ani se termină.

Noi putem avea grijă să te… sprijinim în această parte a incursiunii tale în viaţă.

Iar dacă eşti deprimat/ă iată reţeta: aleargă pe străzi, stai cu picioarele în râul rece de la marginea oraşului, mergi la bunica ajut-o la treabă şi caută bureţi de toamnă prin pădure. Mergi în şes după vacă, du-o acasă şi las-o acolo. Sună o prietenă şi vorbeşte despre vreme şi amintirile din copilărie. Întoarce-te la oraş, cumpără un ziar, caută de muncă şi gata! Eşti în lumea reală.

Gânduri bune de la Cristina

 

4 thoughts on “ăsta e doar începutul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s